Od jakiegoś wróciłem do dawnej pasji związanej z gekonami akurat udało się adopotować kilku miesięczną samiczkę 'bo prezent się znudził' i dokupiłem jej towarzyszkę. Niestety widze że nie są zainteresowane jedzeniem mączników z miseczki. Wpuszczam świerszcze do terrarium ale też nie jestem pewny tego ile która zje i czy w ogóle je zjedzą czy świerszcze pochowają się po terrarium ktoś ma jakiś pomysł co zmienić aby zainteresowały się mącznikami??
Napisany 11 lipca 2021 - 17:32
Podobne tematy: Gekony nie chcą jeść mączników z miseczki x
Zamienię
Zamienie Węze na gekony orzesione, ptaszniki.DuszKiss, 10 gru 2025 |
|
|
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Miseczki i kryjówka dla ptasznika/gada/skorpionaBart_n, 14 gru 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Gekony orzęsione i lamparcieReptilesKingdom, 20 lis 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Gekony płacząceTomek2x18, 04 lis 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Promo 2+1 ;Kolorowe gekony lamparcie cb25 - Diablo Blanco, Tremper, RaptorREDptiles, 05 lis 2025 |
|
|
Napisany 12 lipca 2021 - 16:02
Z informacji jakie dostałem od poprzedniego właściciela to jedna jadła...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 lipca 2021 - 16:22
Czyli jedna jaszczurka jadła bez problemu i jadła również mączniki,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 lipca 2021 - 17:24
Hmmm, abstrahując od tematu głównego: czy między samiczkami jest jakaś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lipca 2021 - 19:58
Też trzymam dwie samice razem i ogólnie to sprawia to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów