Siemka. Od dłuższego czasu przymierzam sie do zakupu jaszczurki do hodowli. Najbardziej interesuja mnie 3 gatunki. Z tropikalnych bardzo podoba mi sie gekon orzesiony a z takich jakby to nazwać ciepłolubnych agama i waran kolczastoogonowy. Chciałbym jednak poznac wasza opinie która najlepiej wybrac na sam poczatek. Czytałem o kazdej z nich bardzo duzy chce sie jak najlepiej przygotowac aby nie popelnic jakiegos bledu i po prostu szybko nie zabic tej istoty. Zastanawia mnie np jak wyglada na dluzsza mete terrarium tropikalne z orzęskiem czy nie zaczyna ono z czasem smierdziec z ilosci wilgoci jaka jest. Jesli chodzi o agame i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 marca 2021 - 22:46
Podobne tematy: Zakup nowej jaszczurki x
Zamienię
Boa imperator na jaszczurkimamba, 14 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jaszczurki jedzące papki, inne niż płaczki i gekony Nowej KaledoniiJ4y, 26 mar 2025 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Zamienie Pytona królewskiego na jakieś jaszczurki najlepiej LegwanaxKsunix ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Jaszczurki na sprzedaż!!lakapciul, 16 lip 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Ssaki egzotyczne
zakup wielkoszczura gambijskiegoslavija, 11 kwi 2025 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 27 marca 2021 - 22:57
Jeśli dysponujesz odpowiednio dużymi środkami to polecam ci Agamę brodatą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 marca 2021 - 23:05
Ok dzieki bardzo, wlasnie przy dogrzewaniu no nie da sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 marca 2021 - 23:11
Nie koniecznie. Agama ma dużo większe terrarium, też musi mieć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów