17.02 wykluł się u mnie pierwszy patyczak. Zauważyłam go, gdy jego nogi były jeszcze w jajku. Myśląc, że jest właśnie w trakcie wychodzenia nie ruszałam go, tylko zostawiłam go tak, ale mimo długiego oczekiwania nic się nie zmieniło. Skropiłam więc wodą jajko i papier, na którym inkubuje jaja, ale to nie pomogło. Myśląc, że nogi utknęły mu w jajku pomogłam mu się z niego wydostać. Jego odnóża były całe poskręcane i poplątane. Próbowałam rozplątać mu nogi i prawie mi się to udało. Podczas tego procesu oderwałam mu jedną przednią nogę. Zostawiłam go z nieznacznie poskręcanymi nogami mając nadzieję, że się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Problem z kluciem się patyczaka x
żywienie
Straszyki
Żywa roślina do terrarium patyczakaWodnyRoztworFormaldehydu, 03 sie 2025 |
|
![]() |
|||
rozmnażanie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Poważny problem z nimfami caribena Versicolorteraphosa21, 04 lip 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Caribena versicolor problembatus, 04 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Terrarystyka
Problem z muszkami owocówkamiLe_v7o7, 16 cze 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
problem z wychodzeniem i wciąż z jedzeniemIgorBalcerski, 11 kwi 2025 |
|
![]() |
Napisany 22 lutego 2021 - 07:17
Napisany 22 lutego 2021 - 10:33
@Raist Mają też jeżynę, ale melisę łatwiej było mi mu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lutego 2021 - 13:16
Jest, pod warunkiem, że samodzielnie się porusza. Jeśli nie -...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lutego 2021 - 14:10
@Raist Niby się rusza, ale ogranicza się to do jedzenia,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lutego 2021 - 18:05
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów