Stan aktualny mojej hodowli (bez uwzględniania młodych, nie wiem czy czegoś nie przeoczyłem):
6.5 Bombina...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 lutego 2021 - 18:32
Stan aktualny mojej hodowli (bez uwzględniania młodych, nie wiem czy czegoś nie przeoczyłem):
6.5 Bombina...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Wyprzedaż hodowliToffikXL, 30 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
1.4 Pyton Królewski Python Regius CB 2024 (rabat na pakiet) Kraków redukcja hodowliMytelit, 22 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Resztki hodowlieve667, 22 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pytony królewskie, redukcja hodowli DOROSŁE, PODROSTKI, MŁODEAlekszw21, 23 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Wyprzedaż hodowliProMaster, 14 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 01 lutego 2021 - 21:57
W zasadzie tylko P. edulis z P. obbianus trzymam w jednym terra no i zwykłe kumaki z albinosami, ale to się nie liczy :P Co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2021 - 22:28
Wczoraj przyjechały do mnie grzbietorody. W teorii Pipa carvalhoi, w praktyce nie jestem pewien, czy carvalhoi czy parva. Jestem zbyt zmęczony żeby teraz przebijać się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lutego 2021 - 00:10
A Bombina orientalis? Coś słyszałeś o łączeniu tego gatunku z innymi w przypadku płazów? Wiem, że są czasem trzymane razem z jaszczurkami nadrzewnymi, widziałem w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lutego 2021 - 12:06
Szczerze mówiąc, nie wiem. WIem tylko, że po chlapnięciu od nich wody do T. asperum tym się nic nie stało, a udało mi się ją...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lutego 2021 - 22:04
0.1 Pyxicephalus edulis locality Togo
P edulis z Togo?!
W literaturze istnieja doniesienia o tym gatunku znalezionym w pobliskim Benin,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez MikeB, 07 lutego 2021 - 22:30.
Napisany 07 lutego 2021 - 22:36
No właśnie po tym tympanum określałem chociaż teraz z wiekiem trochę mniejsze się zrobiło to i tak raczej jest to P. obbianus, mam go od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lutego 2021 - 22:50
Gratulacje jesli chodzi o grzbietorody
W zeszlym roku probowalem swoich sil z Pipa pipa z odlowu. Niestety zapasozycenie jest bardzo czeste i mimo zbudowania wielkiego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2021 - 12:30
W necie obbiamus jest ale tylko spreparowany okaz z formaliny. Nie widzialem ani jednego zywego. Formalinowy ma tymphanum niemal dwukrotnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów