Witam, od kilku miesięcy posiadam aksolotla. Wszystko było w porządku jednak tydzień temu przestał jeść. Na początku się nie przejmowałam bo to normalne, że dorosłe osobniki jedzą rzadziej, jednak była to 1 tak długa przerwa bez jedzenia. Od 2 dni już nie pływa. Gdy próbuje się przemieścić, przewraca się na bok lub całkowicie na plecy. Strasznie się o niego martwię i liczę na waszą pomoc... Gdy dzwonię do weterynarza słyszę, że nie mają pojęcia o takich zwierzętach lub ,że ma pasożyty. Nie wydaje mi się aby pasożyty doprowadziły do takiego stanu pztm. zwierzak miał robione...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 listopada 2020 - 18:35
Podobne tematy: Chory aksolotl! Potrzebuje pomocy! x
warunki hodowli
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
potrzebuje pisemnego zapewnienia o temperaturze dla rodzicówIgorBalcerski, 10 cze 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Modliszki
Pomocy ! Co się stało z modliszką ?Demeter, 01 maj 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Aksolotle
Czy mój aksolotl jest ze gruby?Drozdzina, 01 lut 2019 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
POMOCY grammostola pulchripes nalot na odwłokupropasqn ![]() |
|
![]() |
|||
zdrowie
Aksolotle
Aksolotl zrobił się żółtynatka123411, 22 kwi 2019 |
|
![]() |
Napisany 08 grudnia 2020 - 19:30
Zdecydowanie masz powod do zmartwienia. Nie bylem aktywny przez jakis...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 grudnia 2020 - 21:16
Proszę o zdj płaza oraz podać wartości amoniaku,azotanów i azotynów...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 grudnia 2020 - 16:38
Przepraszam za takie niedokładne zdjęcia zwierzaka ale siedzi od kilku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 16 grudnia 2020 - 21:44
Jezeli ostatni test,jest testem amoniaku,to masz odpowiedz dlaczego Twój smok...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 26 kwietnia 2021 - 11:01
i jak tam aksolotl?
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów