Witam Wszystkich serdecznie. Mam na imię Tomek, ksywa Wiśnia z miasta nad Brdą :) Jestem początkującym terrarystą. Wcześniej interesowałem się gadami i płazami, za dzieciaka wstyd się przyznać ale odławiało się ropuszki,żabki, zaskrońce itp, do dziś mea culpa, mimo, że wypuszczałem je po jakimś czasie na wolność. Ale to było kiedyś i każdy dzieciak wszystko brał w łapki bez pomyślunku. Po wielu latach wróciłem do zainteresowań ale już w innym stosunku to tych zwierząt i postanowiłem hodować, a przynajmniej spróbować zacząć - węże. Padło na węża zbożowego. Jeśli wstęp tu nie pasuje to proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu..wybaczcie nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 sierpnia 2020 - 08:13
Podobne tematy: Wąż zbożowy niby naziemny, a jednak... x
Sprzedam węże
Wąż zbożowy scaleless snow tesserabaal6, 17 paź 2025 |
|
|
|||
Sprzedam węże
Wąż zbożowy scaleless snow tesserabaal6, 21 wrz 2025 |
|
|
|||
Sprzedam węże
Wąż zbożowy za darmoszczepanix_16, 25 sie 2025 |
|
|
|||
Sprzedam węże
Wąż zbożowyAmelia03 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Wąż zbożowy (Pantherophis guttatus) samiec ANERY het. MotleySplit, 29 maj 2025 |
|
|
Napisany 05 sierpnia 2020 - 08:38
Możliwe, że takie miejsce sobie upodobała i tyle :D Moja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 sierpnia 2020 - 08:47
Czyli, z tym kupowaniem większych domków, mam się wstrzymać aż...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 sierpnia 2020 - 13:53
Wąż większość czasu spędza tam gdzie mu komfortowo, więc nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów