Kochani zaczne od poczatku. Na wstepie przepraszam za brak polskich znakow. Moja corka przyniosla do domu 2 aksolotly. Nie mogla patrzec na ich meczarnie. Jej znajoma przestala sie nimi interesowac kompletnie. Nie czyscila akwarium a nawet przez ostatnie 2 tygodnie ich nie karmila. Corka przywiosla zwierzatka ze wszystkim (akwarium, filtr i ozdoby) Zaczelam czytac online na ich temat.Akwaium jest za male i to juz wiem na pewno (50L) Jeden plaz umarl po 2 dniach, bylo z nim na prawde tragicznie. Nie mial nozek, ponad polowy ogona i zero piorek na tych swoich rogach :( Zostal mi 1. Jest u mnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Aksolotl po ciezkich przejsciach. Co robic ?
Napisany 21 lipca 2020 - 20:29
Podobne tematy: Aksolotl po ciezkich przejsciach. Co robic ? x
zdrowie
Aksolotle
Czy mój aksolotl jest ze gruby?Drozdzina, 01 lut 2019 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Aksolotle
Aksolotl zrobił się żółtynatka123411, 22 kwi 2019 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Agama brodata traci apetyt, co robić?acee_ash, 27 paź 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
Gekon Orzęsiony blady i chudy co robićKuba3451 ![]() |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Aksolotl - czy wszystko z nim dobrze (lekko czerwony ogon)Ignacy4000, 08 sie 2024 |
|
![]() |
Napisany 21 lipca 2020 - 20:56
Napisany 21 lipca 2020 - 21:14
Bardzo dziekuje za odpowiedz Porcellio ! Zrobie jak napisalas. Powalcze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lipca 2020 - 21:19
Soda ma właściwości...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lipca 2020 - 21:23
Zrobie zdjecia jutro w dzien. Dodala plaska mala lyzeczke na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lipca 2020 - 19:38
Wrzucam zdjecia tych babelkow. Jeden jest na glowie a drugi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 22 lipca 2020 - 20:05
Może być...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lipca 2020 - 20:15
Bardzo Ci dziekuje Porcellio. Nawet nie wiesz jak bardzo pomocne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lipca 2020 - 20:36
50 litrów na jednego to nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lipca 2020 - 20:50
Dziekuje tak zrobie, bede obserwowac. Troche mi smutno teraz :(...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów