Niedawno zakupiłem trzy gekony jako samice, ale nie jestem pewien, czy nie zostałem oszukany. Dwa z nich mają około 20g a trzeci 30g. Mniejsze czasami zauważam, gdy jeden drugiego trzyma za ogon (za każdym razem ten sam trzyma) albo obydwa wydają skrzecząco piszczące dźwięki, będąc blisko siebie. Czy takie zachowania są normalne, czy jest to zabawa? Czy są to walki a zakupione przeze mnie samice są samcami?
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 18 lipca 2020 - 22:37
Podobne tematy: Gekony orzęsione się bawią, czy są w stosunku do siebie agresywne? x
Sprzedam jaszczurki
Gekony omszale, Gekony gargulcowe, Gekony orzęsione ,Oedura castelnauiCichyUzytkownik, Wczoraj, 08:28 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Gekony Gargulcowe i orzęsione hodowla na ptaszniki, drony, instrumenty, elektronikęApricotG, 14 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Gekony lamparciearachnoania, 25 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Kolorowe gekony lamparcie cb25 - Diablo blanco, Tremper, PatternlessREDptiles ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Gekony phelsumy i nie tylkolakapciul, 17 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 19 lipca 2020 - 11:24
Raczej ustanawianie hierarchii. Jeżeli to rzeczywiście samice. Przy tej wadze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 lipca 2020 - 12:06
Zbiornik ma około 80cm x 40cm x 60cm. Zwierzęta rzadko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów