Cześć
Planuję wystrój terrarium dla kameleona lamparciego. Terra ma 90x45x90, kiedyś gdzieś zobaczyłem projekt w którym rura dębu korkowego imitowała drzewo. Planowałem zrobić coś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 czerwca 2020 - 18:02
Cześć
Planuję wystrój terrarium dla kameleona lamparciego. Terra ma 90x45x90, kiedyś gdzieś zobaczyłem projekt w którym rura dębu korkowego imitowała drzewo. Planowałem zrobić coś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
warunki hodowli
Początkujący hodowcy jaszczurek
Kabel grzewczy jak zamontowaćWEX100, 18 maj 2023 |
|
![]() |
![]() |
||
warunki hodowli
Jaszczurki
Jak zamontować lampę uvbpawllo8, 17 paź 2022 |
|
![]() |
|||
rozmnażanie
Początkujący hodowcy węży
Z kim połączyć samca spotnoseMateuszB, 08 mar 2022 |
|
![]() |
![]() |
||
Terraria, wybiegi dla żółwi i sprawy techniczne
Żółw grecki gdzie zamontować termometr z higrometrem 2 w 1kinawronski, 21 lut 2022 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
jaka żarówka grzewcza i jak zamontowaćSzejbi, 17 mar 2021 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 22 czerwca 2020 - 17:56
Takie konstrukcje możesz montować na rurach PVC, na dziale hydraulicznym znajdziesz rury rozmaitych rozmiarów, węże i tak dalej :) przyda się piłka do cięcia albo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 czerwca 2020 - 20:31
Sam spód trzeba faktycznie jakoś umocnić, ale jeśli nie będzie po tym chodził legwan zielony, to pozostałe tuby do głównej przykleisz silikonem (lepidłem) akwarystycznym czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów