Best Answer Morgana, 07 May 2020 - 05:17
Problem rozwiązany! U mnie też od dłuższego czasu było czuć od węża mrowienie, i nie mogłam rozkminić czemu, bo nigdzie nie było wad ani przebicia.......................for more text you need to be logged in. Please
Go to the full post
Posted 19 March 2020 - 18:16
Similar Topics: Mata grzewcza dziwnie drga x
![]() |
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowuje i nie wypróżnia się od półtorej tygodniaStarted by PatrX, 08 May 2025 |
|
![]() |
||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Folia grzewcząStarted by ubot, 27 Apr 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Mata grzewcza i problemy ze szklanym terraStarted by Huncwot, 18 Feb 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium - ogrzewanie
Budowa, osprzęt
Ogrzewanie terrarium matą grzewcząStarted by lulutive, 18 Feb 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Jeże
Żarówka grzewcza a terrariumStarted by Milusiia ![]() |
|
![]() |
![]() |
Posted 20 March 2020 - 22:35
Też to zaobserwowałem, nie tylko na przykładzie węża ale też np. przy dotykowym włączniku światła. Pewnie jest to zjawisko związane z indukcją elektryczną.
Posted 01 April 2020 - 21:18
Dosłownie miałem już pisać nowy temat ale widzę ze nie jestem sam.Ja mam matę 45 W i zaczeło sie dokładnie to co Ciebie.Mata jest przykryta......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
Edited by Gostek1212, 01 April 2020 - 21:19.
Posted 15 April 2020 - 02:59
Też zauważyłam to zjawisko! Tylko że u mnie kabel jest POD terrarium, na zewnątrz (przyklejony do maty zagrzejnikowej, pod terrarium jest odstęp gwarantujący przepływ powietrza),......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
Posted 07 May 2020 - 05:17 Best Answer
Problem rozwiązany! U mnie też od dłuższego czasu było czuć od węża mrowienie, i nie mogłam rozkminić czemu, bo nigdzie nie było wad ani przebicia.......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
Edited by Morgana, 07 May 2020 - 05:19.
1 user(s) are browsing this forum
0 members, 1 guests, 0 anonymous users