Witam. Mam już metroxxwą zbożówkę i zmieniam jej terrarum na lepsze, większe i mam pytanie jak rozłożyć kabel grzewczy, na czym i w jaki sposób? Posiadam terrarium o wymiarach 80x40x30 (szerokosc, dlugosc i wysokosc), zakupłem kabel grzewczy 3m 25-30W, a do tego termoregulator RT-2 1000w, zepsuł mi się po kilku godzinach używania wiec nie polecam tego badziewia, zamówiłem lepszą wersję tez z serii RT, tyle że na dotyk (zobaczymy co potrafi), jedyne co wiem zeby zrobić to rozłożyc kabel na kawałku styropianu owiniętego folia aluminowa, swiecaca strona do góry. Niestety dalej nie mam bladego pojęcia na ten temat a na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 odpowiedzi na ten temat
Napisany 28 kwietnia 2019 - 01:33
Podobne tematy: Kabel grzewczy w szklanym terratium... x
terrarium
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Mata grzewcza i problemy ze szklanym terraHuncwot, 18 lut 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium - ogrzewanie
Budowa, osprzęt
Krótki kabelJędrek ![]() |
|
![]() |
|||
terrarium - ogrzewanie
Budowa, osprzęt
Panel grzewczy\ ceramiczny emiter ciepła - duże terrariumarek_sysunia, 22 lis 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Terrarium szklane 100x40x50 z tłem z korka + kabel grzewczy + termostat + kryjówkasponex, 07 paź 2024 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jak zabezpieczyć kabel grzewczyJaniu, 20 cze 2024 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 28 kwietnia 2019 - 08:13
Żarówki nie kupuj, niepotrzebne ryzyko poparzenia. Kabel najlepiej rozłożyć na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów