Witam. Moja agamka od jakichś 2 tyg. praktycznie nie przyjmuje pokarmu i cały czas śpi głownie schowana w kryjówce. Jest to prawdopodobnie samczyk (ok. półroczny z czerwca-lipca 2018) i na początku głodówki ważył 57 gram a po ok. 2 tyg głodówki o dziwo przybrał troszkę na masie i waży 59-60 gram. Czy może to być jakaś choroba czy po prostu zimuje(choć jest troszkę młody jak na zimowanie)? Ponieważ z wcześniejszych doświadczeń wiem, że mój chory gekon który miał pasożyty bardzo szybko tracił na wadze. Na wszelki wypadek zawiozę go do weterynarza na badanie kału ale z tym też może być...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 03 stycznia 2019 - 17:41
Podobne tematy: Agama nie przyjmuje pokarmu x
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles, 03 wrz 2025 |
|
|
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
|
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
|
|||
Kupię
warany/agama kołnierzasta/błotnajakubek21111, 08 lip 2025 |
|
|
Napisany 03 stycznia 2019 - 21:23
Właściwie warto zacząć od badania kupki (chociaż patrząc na spadające...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 stycznia 2019 - 22:11
Agama dosyć niechętnie jadła zielenine, ale codziennie miała w terra...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów