Witam . Make domu pytona zielonego Ok 1 roku zwierzątko ma , u mnie jest Ok 3 miesięcy Terrarium jest w sumie moim zdaniem dobrze urządzone ale mam pewne problemy techniczne. Z wilgotnością ,co może tez tyczyć się tez ogrzewania jakie używam . Używam do nawilżania terrarium zwykłej spryskiwaczki . Po spryskaniu wilgotność jest na poziomie 90% ale mniej więcej po Ok 5 h spada do 40% pod promiennikiem , 50% w reszcie części terrarium . Do ogrzewania terrarium używam ceramicznej lampy grzewczej 100 wat ( wcześniej próbowałem z ogrzewaczami typu tub grzewczych ale nie podniosły zbyt temperatury do oczekiwanego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 12 grudnia 2018 - 15:25
Podobne tematy: Pyton zielony pytania ogólne o całokształt ( wilgotność , ogrzewanie ) x
Sprzedam węże
Pyton regius/Pyton królewskiTrigerBot, Dzisiaj, 17:06 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pyton birmańskiDanielsalata, 06 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Dusiciele
Pyton królewski dziwne zachowaniaTost69, 27 sie 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam węże
Pyton królewski - samiec - piedDamianL, 30 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pyton królewski cb25dekster1224, 29 sie 2025 |
|
![]() |
20
Napisany 12 grudnia 2018 - 20:29
Pytanie ludzi w zoologicznym to chyba najgorszy pomysł ze wszystkich....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 grudnia 2018 - 03:08
Odpowiem w ten sposób . Nie testowałem terrarium pod względem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów