@[member='Tuczyk'] o czym Ty piszesz? Dla roślin najważniejszym światłem nie jest promieniowanie UVB, ale promieniowanie czerwone i niebieskie, dlatego większość lamp typu grow light (specjalnych......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
Posted 14 November 2018 - 02:05
Similar Topics: Oświetlenie w terrarium dla gekona orzęsionego x
terrarium - pozostałe tematy
Terraria dla jaszczurek i sprawy techniczne
Szkodniki w terrarium.Started by tv3, 30 Jun 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Kupię samice Gekona Toke, wiek powyżej 12 miesięcy (mogę dojechać)Started by asd123, 07 Jul 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Problemy z odchodami gekonaStarted by Biszkopt1234 ![]() |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Oswajanie gekona...Started by Janiu, 12 Jul 2025 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Drzewolazy p.vittatus wraz z terrarium na parkę heterodonowStarted by pawllo8, 12 Jul 2025 |
|
![]() |
Posted 14 November 2018 - 10:31
W sumie racja, tak jak teraz to przemyślę to wiedziałem o tym że niezbędnym promieniowaniem dla roślin jest promieniowanie czerwone i niebieskie. Musiałem mieć chyba......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
Posted 14 November 2018 - 14:48
https://allegro.pl/zarowka-grow-e27-72-led-smd-do-uprawy-roslin-w-wa-i7184762194.html? Czyli taki najtańszy halogen wystarczy czy lepiej zainwestować w coś droższego? I jeszcze pytanie czy to światło nie zaszkodzi w żaden sposób młodemu......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
Edited by NieTopek, 14 November 2018 - 14:49.
Posted 15 January 2019 - 14:04
Kilkanaście lat temu, jak zaopatrywałem się w terrarium miałem też problem z oświetleniem. Dowiedziałem się jednak, że świetlówka uvb do terrarium będzie......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
Posted 23 November 2020 - 13:38
Witam,
Czy zaproponowane przez Ciebie @[member='Vulpes90'] lampy typu grow, są bezpieczne dla gekonów orzęsionych?
1 user(s) are browsing this forum
0 members, 1 guests, 0 anonymous users