Czy takiej jaszczurce robi to jakąś różnicę, skoro będzie cały czas siedzieć w terrarium? To logiczne, że od czasu do czasu będę coś musiał przy tym zrobić. Ogólnie po dłuższych namysłach i przespaniu się z pomysłem odpuszczam gady, płazy i ssaki. Wolę pójść z owady, ewentualnie pajęczaki, bo tam naprawdę świetne, duże i bardzo ładne okazy można wyhodować. Jakoś przeboleję tą żywą karmówkę, ale bardzo przemawiają do mnie mrówki, tam cały czas się coś dzieje. Jeszcze trochę poczytam na temat gatunków co można łatwo u nas dostać i możliwe, że coś wybiorę. Jeżeli chodzi o mrówki, bo w ich temacie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
"Coś" do terrarium, co spełni moje wymagania dot. odżywania się.
13 odpowiedzi na ten temat
Napisany 15 października 2018 - 12:10
Podobne tematy: "Coś" do terrarium, co spełni moje wymagania dot. odżywania się. x
Sprzedam węże
Boa contrictor +terrariumlakapciul, 17 wrz 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium 55x40x50 z płyty meblowej z drewnianym wykończeniem. NoweKadziol, 16 wrz 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Para Agam brodatych razem z terrarium i wyposażeniem Mazowieckietyskie12, 16 wrz 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
Przypięty
Terrarystyka
[Terrarium] Newsy terrarystyczneterrarium ![]() |
|
1 |
![]() |
|||
terrarium
Terraria dla węży i sprawy techniczne
Z czego i jak zrobić ściankę w terrariumKlaudixunia223, 04 sie 2021 |
|
0 |
![]() |
![]() |
Napisany 15 października 2018 - 12:45
@Vilgefortz Z podziałem na kasty najłatwiej o Messor sp. i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 października 2018 - 13:36
Tak robi różnicę, bo zwierzęciu trzeba poświęcić więcej czasu niż...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 października 2018 - 14:56
Ok, bardzo dziękuję wszystkim za pomoc.
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów