Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o tym czy cites musi być po polsku. Mój leg pochodzi z Włoch i ma pół info po włosku pół po angielsku i gościu nie chce mi go zarejestrować bo musi być po polsku i kropka. Dzwoniłam po hodowcach nawet tych z Czech, na całą Europę mają import i nigdy nikt nie miał problemu żeby zarejestrować z innym językiem i mówią że ten mój też musi. Ale on nie chce i tyle bo w polskich urzędach wszystko musi być po polsku. Ja wszystkie dokumenty mu zanioslam, on nie chce zarejestrować bo są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Rejestracja Legwana błagam o pomoc

Napisany 20 września 2018 - 12:27
Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o tym czy cites musi być po polsku. Mój leg pochodzi z Włoch i ma pół info po włosku pół po angielsku i gościu nie chce mi go zarejestrować bo musi być po polsku i kropka. Dzwoniłam po hodowcach nawet tych z Czech, na całą Europę mają import i nigdy nikt nie miał problemu żeby zarejestrować z innym językiem i mówią że ten mój też musi. Ale on nie chce i tyle bo w polskich urzędach wszystko musi być po polsku. Ja wszystkie dokumenty mu zanioslam, on nie chce zarejestrować bo są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Rejestracja Legwana błagam o pomoc x
| Zamienię Zamienie Pytona królewskiego na jakieś jaszczurki najlepiej LegwanaxKsunix  ,  22 lip 2025 | 
 |   | |||
| Archiwum ogłoszeń Zamienię gekona orzęsionego wraz z terrarium za młodego legwanasosinski, 03 cze 2025 | 
 |   | |||
| Archiwum ogłoszeń Zamienię gekona orzęsionego wraz z terrarium za młodego legwanasosinski, 03 cze 2025 | 
 |   | |||
| Archiwum ogłoszeń Kupię Legwana zielonego!!honzig121, 20 lut 2025 | 
 |   | |||
| aspekty prawne

Zwierzęta rejestracja węża zbożowegomilseq, 06 sty 2025 | 
 |   | 

Napisany 21 września 2018 - 00:01
Nigdzie nie mogę znaleźć informacji...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 21 września 2018 - 13:37
Ja swojego rejestrowałam długo po 14 dniach i nie było...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 21 września 2018 - 17:03

Napisany 29 września 2018 - 12:07
Ja cites mam nie po polsku i problemu nie miałem,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 29 września 2018 - 18:33

Napisany 04 października 2018 - 19:18
Nie moga ci odmowic papieru jesli jest przetlumaczony przez tlumacza...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 05 października 2018 - 13:57
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów