Hej. Dołączę się do pytania o termoregulator. Mianowicie ostatnim czasem spadała mi temperatura w terrarium - na wyspie ciepła u agam temp dochodzi maksymalnie do 35 stopni więc rozważam kupno termoregulatora, czy rozwiąże to sprawę czy jakby jest to spowodowane tym, że żarówka "więcej nie wyciśnie". Pytam gdyż, jestem w tym zielony. Terrarium zakupiłem od znajomego 160x80x60 (dl x wys x szer) jednak rezygnuje z niego i za 2 tygonie przyjdzie mniejsze, a następny tydzień na przygotowanie go do przeniesienia. Nie chcę kupować nowych żarówek bo to dodatkowe koszty, ale ważniejsze jest dla mnie by nie przechładzać agam przez te...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
13 odpowiedzi na ten temat
Napisany 12 listopada 2018 - 19:48
Podobne tematy: Termoregulator w terrarium x
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium 55x40x50 z płyty meblowej z drewnianym wykończeniem. NoweKadziol, 19 paź 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Węże
terrarium dla pytona regiusa, pojawienie się pleśni!Ripper, 15 paź 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium pionowe exo-terra 45x45x60Ra_Jan88 ![]() |
|
![]() |
|||
terrarium
Żółwie
Weryfikacja parametrów terrariumAndriej91, 06 paź 2025 |
|
![]() |
|||
biotop
Ptaszniki
Wilgotność w terrariumCeder76 ![]() |
|
![]() |
Napisany 13 listopada 2018 - 15:02
XRX- montaż Rt2 wewnątrz terra to kiepski pomysł. Sam w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 listopada 2018 - 15:07
Agam brodatych (nie wiem czy o te te chodzi) absolutnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 listopada 2018 - 15:17
Mam dwie uvb i tak jak napisałem - wymieniłbym jedną...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów