Witam! Potrzebuję rady w sprawie mojego niewidzialnego węża. Otóż jakiś ponad tydzień temu przez zapychanie styropianem szpary między szybkami terrarium jedna z nich się odsunęła na jakieś 30-45 minut. Po tej sytuacji mojej sznurówki nigdzie nie było ni w dzień, ni w nocy. Zaczęły się więc wielkie poszukiwania uciekiniera, lecz z racji, że jest to maleństwo to po przeszukaniu każdego kąta pozostała nadzieja, że może za niedługo sama przez przypadek na nas wpadnie. Mąka, folia, jedzenie po kątach i lampki, nic nie wskazywało na przebywanie węża w domu. Wczoraj ku mojemu zdziwieniu w terrarium na ręczniku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 09 września 2018 - 17:40
Podobne tematy: Zachowanie węża widmo x
zachowania
Straszyki
Dziwne zachowanie po kopulacjiLilla_My1984, 13 maj 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Agamy - brodata i karłowata
Załatwianie, dieta i zachowanie Agamy BrodatejDrkLilium, 16 kwi 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
zachowania
Początkujący hodowcy węży
Dziwne zachowanie zbożówkiAronHores, 08 mar 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Dusiciele
Morelia viridis. Dziwne zachowaniestanx, 31 sty 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Początkujący hodowcy węży
Heterodon zachodni dziwne zachowanieZoltak, 08 sty 2025 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 09 września 2018 - 18:00
Jest to możliwe, dlatego właśnie nigdy nie robi się kryjówek,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 września 2018 - 18:54
Witam
Ja miałem bardzo podobną sytuacje... Pierwsza w nocy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 września 2018 - 19:38
Oj tak, węże potrafią. Nie zapomnę, jak zwiała nam dorosła...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów