Hej. Otóż, dostałam właśnie terrarium o długości 120 cm, wysokie na 50 cm i głębokie na 40 cm. Powiedzcie mi prosze od jakich jaszczurek, moge zacząć hodowlę i ile mogę ich mieć na takie terrarium. Mam w zanadrzu jeszcze terrarium 120x50x30 aczkolwiek nigdy nie bylo uzywane bo stwierdzilam ze nie jest odpowiednio głębokie. Dodatkowo mam 3 inkubatory z osprzętem. Same terraria nie sa jeszcze urządzone, gdyż nie wiem jakie jaszczurki będę hodować. Gdy podejme decyzje zaczne kupować odpowiedni osprzęt pod dane jaszczurki. Z gory dzieki za pomoc
Hodowla jaszczurek od podstaw (to beda moje pierwsze jaszczury)
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 05 lipca 2018 - 23:55
Podobne tematy: Hodowla jaszczurek od podstaw (to beda moje pierwsze jaszczury) x
Sprzedam jaszczurki
kameleony lamparcie Furcifer pardalis Nosy Faly - hodowlaTorezka, 13 paź 2025 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Ptaszniki
I hodowla. Ptaszniki i skorpion.pierreuser, 12 cze 2021 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Gekony Gargulcowe i orzęsione hodowla na ptaszniki, drony, instrumenty, elektronikęApricotG, 14 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Hodowla tylko całośćBartifli, 07 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pytony królewskie dorosłe, młode hodowla, rack systemAlekszw21, 08 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 06 lipca 2018 - 06:11
Przejrzyj jaszczurki na terrarium.com.pl, sprawdź które Ci się podobają i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lipca 2018 - 07:11
myslalam o gekonach lub agamach ale wydaje mi sie ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lipca 2018 - 10:09
Ale większość osób jest ukierunkowana na to co hoduje i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lipca 2018 - 21:29
Do lamparcich można dorzucić gruboogonowego, Coleonyx variegatus i inne eublefary....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 lipca 2018 - 14:19
Jak wyżej, każdy poleci to, co ma albo co miał.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów