jestem początkującym w dziedzinie terrarystyki i w najbliższym czasie chciałbym nabyć kilka modliszek. Jest w tym tylko jeden problem. Modliszek nie chciałbym wysyłać,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 maja 2018 - 08:03
jestem początkującym w dziedzinie terrarystyki i w najbliższym czasie chciałbym nabyć kilka modliszek. Jest w tym tylko jeden problem. Modliszek nie chciałbym wysyłać,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Sklep terrorystyczn - Poznań x
tematy ogólne
Wyceny, gdzie kupić
Gdzie kupić kameleona lamparciego? [POZNAŃ]zioms ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Transport
Poznań KrakówPoetka, 11 lut 2025 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Jaki jest dobry sklep online w którym kupię ptasznikaMejfik, 11 gru 2024 |
|
![]() |
|||
wielkopolskie
Wspólne przejazdy, wspólne zamówienia
Poznań - Hamm (wolne miejsca) 14.09.2024constrictors, 11 sie 2024 |
|
![]() |
|||
Wyceny, gdzie kupić
Jaki polecacie sklep internetowy aby kupić owady w gablotachKrzysiel, 31 maj 2024 |
|
![]() |
Napisany 08 maja 2018 - 08:31
Nie ma takiego sklepu w Poznaniu, chyba że o czymś nie wiem. W zasadzie nigdzie nie ma sklepów z samymi modliszkami. A czemu nie chcesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez VisibleNoise, 08 maja 2018 - 08:31.
Napisany 08 maja 2018 - 08:43
Napisany 08 maja 2018 - 08:48
Na stronach internetowych lepiej nie kupować. Mogę Ci polecić hodowców: Tomasz Hubert Jezierski, Beata Ty (Modliszkowo), Tropical Factory. Najlepiej dołącz sobie do grupy na facebooku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 maja 2018 - 08:52
Napisany 08 maja 2018 - 10:28
Napisany 09 maja 2018 - 08:41
Głupoty piszesz ;)
Gekota, Sara, Terrapoz
Nie ma takiego sklepu w Poznaniu, chyba że o czymś nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 maja 2018 - 09:31
@[member='Arrow'] Możliwe, że źle zrozumiałam. Myślałam, że autor pyta o sklep z SAMYMI modliszkami. Ale tak czy inaczej widzę, że Terrapoz nie ma w ogóle...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów