Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

początkujący jaszczurki

* * * * * 1 głosów  
Informacje na temat kameleona pigmejskiego (miniatury)

• Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
8 odpowiedzi na ten temat

#1 Arturs

Arturs
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4630 dni
  • Polska / Śląskie / Katowice

Napisany 07 maja 2018 - 00:07

Witam,

W ramach wstępu - Odkąd pamiętam chciałem mieć kameleona, zawsze interesowały mnie ich zachowania i ciekawy wygląd, a dziś miałem okazję na targach je zobaczyć z bliska i dowiedzieć się więcej o ich hodowli - niestety, potrzebowały zbyt dużego terrarium jak na moje możliwości (posiadam już jedno z orzęskami), ale dowiedziałem się że istnieją także miniaturowe wersje które nie potrzebują tak dużego terrarium.

Poszukuje kilka informacji dotyczących tych kameleonów. Raczej mało informacji nt tych zwierząt da się znaleźć na polskich stronach, FAQ kameleona brodatego przeczytałem. Jestem ciekaw czy ktoś je w Polsce hoduje oprócz ZooWitek, jakie są opinie o ich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Informacje na temat kameleona pigmejskiego (miniatury)     x

#2 Kasperek1985

Kasperek1985
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3902 dni
  • Polska / Lubuskie / Nowa Sól

Napisany 07 maja 2018 - 04:04

Kilka ciekawych informacji na tej stronce https://www.tropical-hobbies.com/vivariumsreptilespygmy-chameleon-2 co do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 idylla

idylla
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3830 dni
  • Polska / Śląskie / Częstochowa

Napisany 07 maja 2018 - 07:22

Pewnie trafisz któryś z wyżej wymienionych gatunków w Hamm, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Arturs

Arturs
  • Terrarysta

Napisany 07 maja 2018 - 08:44

Niestety tak jak pisalem wcześniej - widzialem wczoraj malego jemena...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Igorakowiec

Igorakowiec
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3331 dni

Napisany 08 maja 2018 - 22:23

Zapytaj użytkownika facebooka o nazwie Marvin Sutton o możliwość ogarnięcia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 idylla

idylla
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3830 dni
  • Polska / Śląskie / Częstochowa

Napisany 09 maja 2018 - 06:48

@Up 

Samica jemena  nie nadaje się do wymiarów terrariów, które...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Arturs

Arturs
  • Terrarysta

Napisany 09 maja 2018 - 11:19

Hmm nke myślalem nad jemenem/lampartem samica, w sumie moglaby to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Arturs

Arturs
  • Terrarysta

Napisany 19 maja 2018 - 11:20

No i po długich poszukiwaniach udało mi się wyłapać -...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez Arturs, 19 maja 2018 - 11:22.

#9 Kloss

Kloss
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3971 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 21 maja 2018 - 20:17

Według mnie to nie jest najlepszy pomysł zaczynać przygodę z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.