4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 kwietnia 2018 - 16:04
Witam , hoduje karaczany (madagaskarskie, szare ) oraz świerszcze i okazjonalnie trzymam dłużej maczniki , ponieważ kończy mi się zapas kupnej "specjalistycznej " karmy dla owadów , chciałbym się dowiedzieć jakie są najbardziej wartościowe warzywa owoce krzewy liście itp. Dla karmówki , jeżeli ktoś ma swój przepis albo jest w stanie podesłać listę z trujacymi i nie trujacymi roślinami to byłbym wdzięczny , wiem że daje się płatki owsianie np karmę dla psa itp . Ale zależy mi na zrobieniu zmielonej karmy która będzie zawierała wszystkie potrzebne składniki , oczywiście w skład mogą wchodzić płatki , karma itp :) ,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Karma dla owadów składniki x
Zamienię
Wymiana owadów/pająków/skorpionów/triopsówpaulvern, 28 sie 2025 |
|
![]() |
|||
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Żywa karma dle gekona płaczącegocyrek, 29 cze 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Akcesoria do preparowania owadów / akcesoria entomologiczneTom_Green, 31 maj 2025 |
|
![]() |
|||
początkujący owady
Modliszki
Problem z podawaniem owadówigast, 18 paź 2024 |
|
![]() |
|||
Aspekty prawne terrarystyki
sprzedaż bezkręgowców (owadów pajęczaków itp.)Phantom506, 09 wrz 2024 |
|
![]() |
Napisany 26 kwietnia 2018 - 13:26
Aktualizacja ;)
Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 kwietnia 2018 - 16:41
Kurde podpowie ktoś coś , wypowie się ?
Wysłane z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Wysłane z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 kwietnia 2018 - 18:15
Zerknij sobie na podforum zwierzęta karmowe (link) i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 kwietnia 2018 - 18:18
Zerknij sobie na podforum zwierzęta karmowe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów