Witam.
Od ok. miesiąca jedna z moich Gadzinek nie chce jeść. Początkowo nawet nie zwracała uwagi na jedzenie - teraz już chociaż spojrzy, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 marca 2018 - 19:52
Witam.
Od ok. miesiąca jedna z moich Gadzinek nie chce jeść. Początkowo nawet nie zwracała uwagi na jedzenie - teraz już chociaż spojrzy, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Gekon OrzęsionyTerraHubson_ ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samica Lilly white Gekon orzęsionyczarek303, 01 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Młody Gekon orzęsiony na sprzedażteraphosa21, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Eublefar /gekon lamparci młody samiecPrz3mEk87, 23 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Gekon lamparci - cienki ogonCheettos ![]() |
|
![]() |
Napisany 22 marca 2018 - 20:01
Generalnie cos mi tu wyglada nie tak.
Na palcach duzo starej wylinki, jest mozliwe, ze to samo stalo sie z okiem i dlatego te problemy.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)Napisany 22 marca 2018 - 20:31
Skórek na łapkach już nie ma - ogólnie kiepsko radzi sobie z wylinką (u pierwszego właściciela straciła jeden paluszek :( ). Po każdej wylince muszę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 marca 2018 - 20:39
Z wetem to Ci nie pomoge, ale przejrzyj liste forumowych wetów. Moze znajdzie sie ktos sensowny.
Warunki wygladaja na OK - ale czemu gekon...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 marca 2018 - 20:46
Dlaczego problemowy? Tego nie wiem, ale jest taka od początku... będzie już prawie 8 lat.
Badań nie robiłem nigdy. Ani jednej, ani drugiej.
Napisany 22 marca 2018 - 22:13
Ahh w tym sensie problemowa... Myślałem, że chodzi o ogół jej zachowania.
Zbadam - postaram się zrobić to jak najszybciej!
Tak, druga Gadzinka jest zdrowa....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 marca 2018 - 07:14
Napisany 27 marca 2018 - 19:26
Do weta ją weź, to po pierwsze. Po drugie spróbuj zmienić witaminy. Problemy z wylinką i oczami mogą oznaczać niedobory. Kup nowe albo lepszej firmy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów