chciałbym ogrzać plastikowe pojemniki za pomocą kabla grzewczego lub maty grzewczej, ale niestety do tej pory mi się to nie udało - dwa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Ogrzewanie plastiku matą i kablem grzewczym
9 odpowiedzi na ten temat
Podobne tematy: Ogrzewanie plastiku matą i kablem grzewczym x
terrarium
Początkujący hodowcy węży
Ogrzewanie u boaDragons, 21 lip 2025 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Płazy
Drzewołazy - ogrzewanie terrariumrozrabiaka, 03 kwi 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Rack system na 6 pudeł + ogrzewanie + termostatsnake_mates, 24 lut 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium - ogrzewanie
Budowa, osprzęt
Ogrzewanie terrarium matą grzewcząlulutive, 18 lut 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
OgrzewanieMorswinXD3, 06 gru 2024 |
|
![]() |
Napisany 20 marca 2018 - 12:33
Przy używaniu termoregulatora nigdy mi się plastik nie stopił. Przy stałej bardzo wysokiej temperaturze myślę, że to normalne, że plastik się topi, szczególnie że można...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 marca 2018 - 14:20
Cześć jest z polipropylenu. Ale nie na każdym mam nazwę albo oznaczenie żeby sprawdzić z czego jest.
Udało mi się znaleźć na drugim pojemniku, którego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Udało mi się znaleźć na drugim pojemniku, którego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez VisibleNoise, 20 marca 2018 - 14:23.
Napisany 26 marca 2018 - 22:00
Zależy co chcesz ogrzać, ja dla karmówki zrobiłem specjalny pojemnik ze styropianu gdzie na spodzie znajdował się kabel grzewczy i na tym były dwa pojemniki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 kwietnia 2018 - 19:14
Ja osobiście nie mam z tym problemu , ogrzewam faunarium exo terra i zwykły plastik z leroy kablem 25w i od miesiąca nic się nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów