Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

warunki hodowli

* * * * * 1 głosów  
Jak przygotować się na przybycie węża zbożowego?

• Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
4 odpowiedzi na ten temat

#1 IAleksandraI

IAleksandraI
  • Terrarysta
  • Z nami od: 2839 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 18 grudnia 2017 - 16:06

Cześć wszystkim. Przekopałam już prawie cały internet (w tym część tego forum) jednak dalej pozostają pytania bez odpowiedzi.

Otóż w niedalekiej przyszłości zamierzam zakupić samca węża zbożowego, jednak już teraz chcę przygotować się na jego przybycie. Piszę tu głównie dlatego, że mam wątpliwości co do produktów, które wybrałam. Do rzeczy.

1) Na sam początek zdecydowałam się na faunabox, a właściwe faunarium o wymiarach 46x31x17.5cm. (Największe jakie znalazłam) Oczywiście gdy wąż podrośnie zapewnię mu już bardziej 'profesjonalne' terrarium.

Link: http://allegro.pl/exo-terra-faunarium-dla-gadow-large-46x31x17-5cm-i6949241463.html?fromVariant=6949239575

2) Jako iż terra musi być ogrzewane...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Jak przygotować się na przybycie węża zbożowego?     x

#2 Devcio

Devcio
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3200 dni
  • Polska / Zachodniopomorskie / Szczecin

Napisany 18 grudnia 2017 - 16:46

Moge odpowiedziec ci na 2 pytania. Faunabox ma zbyt slaba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 adamkraka

adamkraka

Uprzednio Moderator w działach nie tylko wężowych

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 4582 dni
  • Polska / Opolskie / Opole

Napisany 18 grudnia 2017 - 21:14

1 takie faunarium jest w miarę ok, jednak zalecałbym kupić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 DeathBoy

DeathBoy
  • Terrarysta
  • Z nami od: 2475 dni
  • Ireland

Napisany 21 grudnia 2018 - 02:11

Jeżeli bardzo chcesz mierzyć węża, to najlepiej sznurkiem. Przykładasz sznurek...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 barik

barik

Uprzednio moderator w działach wężowych

• Terrarysta
  • Z nami od: 5390 dni
  • Polska / Śląskie / Jastrzębie Zdrój

Napisany 21 grudnia 2018 - 12:33

1. podobny pojemnik z Castoramy/obi wyjdzie taniej, będzie miał lepsze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.