Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

zdrowie

- - - - -  
Słabe samice

• Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
3 odpowiedzi na ten temat

#1 JarekP

JarekP
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3955 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 08 października 2017 - 21:10

Witam, mam trzy samice imago P. aeruginosa, dorosłe od ponad 2 miesięcy, szukam dla nich samca niestety bezskutecznie jak na razie, jedna z samic złożyła ootekę i z tą wszystko jest OK natomiast dwie pozostałe są bardzo słabe ledwie trzymają się siatki, czy to może być spowodowane tym że nie złożyły kokonu, są dość grube nawet po małej głodówce, dodam tylko, że wszystkie trzymane są w takich samych warunkach i tak samo karmione, ta zdrowa zjadła dziś bezproblemowo karaczana, jedna z tych słabych zjadła pół a ostatnia nic nie zjadła, taka sytuacja jest od około 2-3 dni

Podobne tematy: Słabe samice     x

#2 kuszpit

kuszpit
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3030 dni
  • Polska / Lubelskie / Biała Podlaska

Napisany 09 października 2017 - 20:56

Witam !!
Może na coś chorują?? Spróbuj dać im jakiekolwiek...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 JarekP

JarekP
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3955 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 10 października 2017 - 13:46

Myślę jednak, że problem nie leży w jedzeniu, modliszki potrafią...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Crators

Crators
  • Terrarysta
  • Z nami od: 2933 dni
  • Polska / Podkarpackie / Rzeszów

Napisany 10 października 2017 - 17:59

Z tego co czytałem to mogą ale nie jestem pewny...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.