Skoro tak twierdzisz to pewno masz rację, dlatego chciałem zacząć od czegoś co nie będzie kolejnym sztampowym pająkiem. Stąd też taki a nie inny temat. Więc jeżeli mógłbym prosić ludzi z o wiele większym doświadczeniem od mojego, żeby polecili mi pająka który nie będzie biernie siedział na ziemi czekając na zbawienie, to bardzo bym prosił. Skłaniam się ku M. balfouri poleconemu na początku.
Napisany 02 sierpnia 2017 - 09:13
Podobne tematy: Ptasznik pod konkretne terrarium? x
Sprzedam węże
Boa contrictor +terrariumlakapciul, 17 wrz 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium 55x40x50 z płyty meblowej z drewnianym wykończeniem. NoweKadziol, 16 wrz 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Para Agam brodatych razem z terrarium i wyposażeniem Mazowieckietyskie12, 16 wrz 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
Przypięty
Terrarystyka
[Terrarium] Newsy terrarystyczneterrarium ![]() |
|
1 |
![]() |
|||
terrarium
Terraria dla węży i sprawy techniczne
Z czego i jak zrobić ściankę w terrariumKlaudixunia223, 04 sie 2021 |
|
0 |
![]() |
![]() |
Napisany 02 sierpnia 2017 - 15:23
Dziwne pytanie. Kto ma wiedziec jaki ptasznik Ci sie podoba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 sierpnia 2017 - 12:29
Chromatopelma Cyaneopubescens , Lasiodora Parahybana , Gienia , Kędzior...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 sierpnia 2017 - 11:22
Czyli wynika z tego, że masz doświadczenie z ptasznikami, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 sierpnia 2017 - 14:47
Dziękuję kolego za rady, we wcześniejszych wypowiedziach może nie celnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 sierpnia 2017 - 15:07
Dobry wybór. Według mnie Psalmopoeus to idealny pająk dla powiedzmy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 sierpnia 2017 - 00:45
Powiem tak jeśli jesteś odpowiedzialny (ogarniasz zachowanie ptasznikow, zachowujesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 sierpnia 2017 - 14:51
Taki mam zamiar. Chcę się rozwijać pod tym kątem, pająki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów