Wiem mam tego swiadomosc. Mam Smithi, Albopilosum, Geniculate, Parahybane, Chromatopelme, Cambridgei L1 i wlasnie tego Davusa... Tak nie usmiecha mi sie kupowac kolejnych naziemnych i przedewszystkim takich lagodnych, teraz wlasnie chcialbym nadrzewne. Bardzo mi sie podoba Avicularia Metallica i Poe Metallica ktore na pewno kupieza jakis czas. Ale tak jak mowie Murinus to u mnie rarytas a usambara to juz w ogole pierwszy raz widze na oczy no i tak jak juz nonac napisal 4 cm z nogami to nie potwor. Moze to nie jest zly wybor, zanim by urusl to tez nabralbym pewnosci siebie. Nie wiem no, musze to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Najlepsza odpowiedź Nonac, 25 czerwca 2017 - 17:30
Ja mam inne zdanie. Ptaszniki ze starego świata są bardzo szybkie, mocno jadowite, lubią kąsać i są bardzo skryte. Nie wiedzę żadnego powodu żeby od nich zaczynać zabawę z ptasznikami, jest tyle ciekawych pająków z nowego świata, po co od razu rzucać się na głęboką wodę i liczyć że się nie uto...
Idź do najlepszej odpowiedzi w tym temacie
Napisany 01 lipca 2017 - 11:56
Podobne tematy: C.marshall na pierwszego pająka x
Fotorelacje z budowy zbiorników i osprzętu
Ocena pierwszego terrariumNighter, 11 lip 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Roztocza u pająkaar1ok, 15 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Ptaszniki
Wybór pierwszego mocno jadowitego ptasznikaDenns______, 13 sie 2024 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Jaki mały ptasznik na pierwszego?gfzgrbg, 18 sie 2024 |
|
![]() |
|||
identyfikacja
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Identyfikacja pajakaMumiasty, 05 maj 2024 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 01 lipca 2017 - 12:11
Pająki które posiadasz to jednak zupełnie inna kategoria niż murinus....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 sierpnia 2017 - 12:25
Na pierwszego ? Według mnie , otóż nie . Dlaczego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 sierpnia 2017 - 20:55
Napisany 07 sierpnia 2017 - 01:34
@kuba1852 przepraszam , pomyliło mi sie , naziemny* , co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 sierpnia 2017 - 11:20
Mój siedzi zdecydowaną większość czasu w dosyć głębokiej norce, więc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów