Witam, posiadam węża chińskiego ma on około 11 lat, jakiś czas temu dałem mu szczura, po tym jak go udusił nie chciał go zjeść to znaczy próbował ale gdy miał już go w połowie zjedzonego zwrócił go, próbował jeszcze parę razy ale zawsze tak samo to się kończyło. Poczekałem około tydzień czasu i dałem mu małego chomiczka no i zjadł go bez problemu więc stwierdziłem że z tamtym wcześniejszym gryzoniem coś musiało być nie tak. Po jakichś 5 dniach postanowiłem dać mu kolejnego szczura i sprawa znowu zaczeła się powtarzać, udusił zaczął połykać i w połowie wydał taki syk z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 maja 2017 - 13:37
Podobne tematy: Wąż nie chce jeść, pomocy x
zachowania
Ptaszniki
Caribena versicolor nie chce jeśćLenmal |
|
|
|||
żywienie
Płazy
Termitówka nie chce jeść --> dlaczego ?Larsi, 27 lip 2025 |
|
|
|
||
żywienie
Ptaszniki
Dorosły samiec chromki nie chce jeść po wylinceMichalo, 05 paź 2025 |
|
|
|
||
żywienie
Węże
Boa dusiciel nie chce jeśćTomala1312, 28 kwi 2025 |
|
|
|||
zachowania
Modliszki
Modliszka nie chce jeśćViolet_Woodson, 01 lis 2024 |
|
|
Napisany 08 maja 2017 - 14:12
A moze sprobuj potrzec o szczura chomika. Slyszalem, ze czasem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 maja 2017 - 14:30
Daj mu dwa tygodnie spokoju i podaj małego szczura, takiego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 maja 2017 - 17:39
Nie wygląda na niedożywionego, kilka dni głodówki mu nie zaszkodzi,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

...więcej dla zalogowanych.