Witam choć udzielam się w sprawach technicznych sam potrzebuję porady . Jak co niektórym wiadomo jestem w trakcie budowy nowego domu dla kamyka terrarium płyta p5 i szkło bedzie obsadzone żywymi roślinami również automatycznie zraszane ,ale mam dylemat co do podłoża wiem ,że sporo osób preferuje ręczniki papierowe bo łatwiej o utrzymanie czystosci ale to uniemożliwia obsadzenie dna zbiornika roślinnością jedynie stawianie donic .Moje pytanie jest takie jeśli zdecyduję sie na klasyczne podłoże tropikalne tj. keramzyt i mieszanka torfowa to jak czesto by trzeba to wymieniać aby uniknąć przykrych zapachów i chorób oczywiście zakładając że na ile to bedzie możliwe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
jakie podłoże w terrarium tropikalnym kameleona
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 12 kwietnia 2017 - 17:25
Podobne tematy: jakie podłoże w terrarium tropikalnym kameleona x
Sprzedam węże
Boa contrictor +terrariumlakapciul, Wczoraj, 10:12 |
|
0 |
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium 55x40x50 z płyty meblowej z drewnianym wykończeniem. NoweKadziol, 16 wrz 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Para Agam brodatych razem z terrarium i wyposażeniem Mazowieckietyskie12, 16 wrz 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
Przypięty
Terrarystyka
[Terrarium] Newsy terrarystyczneterrarium ![]() |
|
1 |
![]() |
|||
terrarium
Terraria dla węży i sprawy techniczne
Z czego i jak zrobić ściankę w terrariumKlaudixunia223, 04 sie 2021 |
|
0 |
![]() |
![]() |
Napisany 13 kwietnia 2017 - 13:55
Jeśli będziesz usuwał większe kupska regularnie, albo zainstalujesz tam kolonię...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 kwietnia 2017 - 23:39
Ja mam matę antypoślizgową, na niej stoją donice z roślinami....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez MrNL, 25 kwietnia 2017 - 23:43.
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów