Witam od pewnego Czasu moja Agama(Wojtek) ma dziwne plamy na główce nie wiem co to jest czy to może być poparzenie czy jakaś choroba skórna?
Napisany 20 marca 2017 - 13:06
Witam od pewnego Czasu moja Agama(Wojtek) ma dziwne plamy na główce nie wiem co to jest czy to może być poparzenie czy jakaś choroba skórna?
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles ![]() |
|
![]() |
|||
zachowania
Dusiciele
Pyton królewski dziwne zachowaniaTost69, 27 sie 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 20 marca 2017 - 19:19
A czy to nie jest po prostu jej standardowe ubarwienie?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 marca 2017 - 19:49
Te plamki pojawiły się jakoś półtorej miesiąca temu na początku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 marca 2017 - 19:54
Jeśli się rozrasta to może być to grzybica, lepiej udaj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 marca 2017 - 19:57
Jeśli jest jakaś wydzielina to nie czekaj dłużej tylko do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 marca 2017 - 20:04
Byłem ostatnio u weterynarza jakiś miesiąc temu obejrzał go całego,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 marca 2017 - 23:24
Jak od 1.5 miesiąca to długo czekasz oO szkoda smoka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 marca 2017 - 11:14
Właśnie wróciłem od weterynarza, okazało się że to poparzenie, dostałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów