W tym wątku chciałbym, aby wszyscy hodujący węże pisali, jakie anomalie w zachowaniach ich gadów im się trafiły, np. dysonansy poznawcze względem opisów lub opinii znajomych, forumowiczów, tego typu. W jakich sytuacjach zaobserwowaliście głodówki, ukąszenia, kiedy aktywność, a kiedy np. wąż przerastał wasze oczekiwania lub zawiódł?
Temat, w którym można pisać i luźne spostrzeżenia, i szczegółowe, niech się nikt nie krępuje, a najmniej doświadczeni lub forumowicze, co dopiero przymierzają się do kupna zwierza tylko na tym zyskają ;)
Może zacznę:
Mój boas. Boa constrictor imperator, gdzie bym nie pytał, dostawałem opinię, że boas to w miarę spokojne gady, kąśliwe raczej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Niestandardowe zachowania, fochy, anomalie behawiorystyczne
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 03 marca 2017 - 22:01
Podobne tematy: Niestandardowe zachowania, fochy, anomalie behawiorystyczne x
zachowania
Dusiciele
Pyton królewski dziwne zachowaniaTost69, 27 sie 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
![]() Kilka pytań odnośnie węża zbożowego, jego hodowli, chorób, zachowaniaKubas86, 03 wrz 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
zachowania
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
Nietypowe zachowania gekona orzęsionego - pilne!Andrus92 ![]() |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Agama brodata- odrobaczanie zmiana zachowaniaagan ![]() |
|
![]() |
|||
zachowania
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Zachowania kopulacyjne u gekonów płaczącychKrzechu, 29 maj 2022 |
|
![]() |
Napisany 04 marca 2017 - 10:50
Z fochów to mam samicę zbożówki która jadła wszystko i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 marca 2017 - 11:34
A, zapomniałem dodać, że mój ,,dywan" miesiąc od momentu jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów