U nich, czasem nawet bardziej niż u człowieków, widać zróżnicowanie osobnicze. Każdy z moich jest zupełnie inny. Zachowania są tak diametralnie różne, że wydaje się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: to teraz bawimy sie z Kropką x
zdrowie
Początkujący hodowcy węży
Brązowa kropka u węża zbożowego.TurboTomek, 18 gru 2024 |
|
![]() |
|||
aspekty prawne
Początkujący hodowcy węży
Pyton królewski zdechł co teraz? Jak to wygląda w urzędzie ?GadyMilosza, 13 mar 2023 |
|
![]() |
![]() |
||
Kameleony
mlody kameleon jamaiski nieje a teraz chodzi po dnieiglikowski80 ![]() |
|
![]() |
|||
zimowanie
Płazy
Moje zwierzaki wykopały zimującą żabę i przyniosły mi ją na taras - co teraz?Xetto, 14 kwi 2021 |
|
![]() |
|||
ważna wiadomość
Terrarystyka
Aktualizacja aneksów UE. Od teraz gekon toke i inne gatunki trzeba rejestrować.Vulpes90 ![]() |
|
![]() |
Napisany 27 marca 2017 - 14:57
Ogólnie to wszystko zależy od punktu widzenia, jak ktoś jest nastolatkiem i ma dużo czasu to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Stefanfd, 27 marca 2017 - 14:59.
Napisany 06 kwietnia 2017 - 12:22
no to chyba kolejne jajka w drodze.
Kropka waży 45 gr, i jest po kolejnej wylince.
Z kazda wylinka radzi sobie lepiej, ale i tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 08 kwietnia 2017 - 08:55
coraz mniej tej pomocy potrzebne, ostatnio to tylko przy 2 paluszkach bez pazurkow.
a pamietam jak jeszcze musialam wiecej niz pol wylinki jej sciagac bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 kwietnia 2017 - 20:23
Jeszcze odnośnie mojej księżniczki ostatnio o 7 rano wywaliłem swierszcza z terra bo już męczył mnie dobry tydzień
Witam zostawiłem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 kwietnia 2017 - 11:00
probowalam dzis zapoznac Pestke z Kropka na gruncie neutralnym
https://drive.google.com/open?id=0B5IPnP_J8i5bWEU0RmtHRXprb1E
i sadze, ze jednak czeka mnie kolejne terrarium.
Pestka chciala zjesc Kropke...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez MartaCrystal, 27 kwietnia 2017 - 11:04.
Napisany 27 kwietnia 2017 - 11:41
Widziałem kiedyś dobry filmik odnośnie zapoznawania gadów i może rozwiązaniem było by kilka razy zostawić je w pojemniku przedielonym siatką ?
Mogą się widzieć i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów