Witam serdecznie po długiej jak siatka przerwie.
Stare, niedowidzące dziadygi, pachnące naftaliną i corega tabs pamiętają mnie pewnie. Setki lat temu hodowałem pająki. To...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2017 - 01:10
Witam serdecznie po długiej jak siatka przerwie.
Stare, niedowidzące dziadygi, pachnące naftaliną i corega tabs pamiętają mnie pewnie. Setki lat temu hodowałem pająki. To...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam węże
Pyton tygrysi ivory, Pyton dywanowy het Albino, Boa dusiciel sunglow het Albino t+Boaska21, 07 sie 2025 |
|
![]() |
|||
żywienie
Początkujący hodowcy węży
Boa dusiciel nie chce jeśćTomala1312, 28 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Boa tęczowy (epicrates Cenchria), Boa dusiciel (Boa constrictor) + wiele innych, całość za 50% cenyMatt88, 10 mar 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Boa dusicielBunny_Rabbit, 16 wrz 2024 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Boa dusiciel samiec clasicpawels, 06 cze 2024 |
|
![]() |
Napisany 20 stycznia 2017 - 06:26
Ciężko doradzić bo predyspozycje masz :-) takie jak ogłada z wężami i właściwe podejście.
Wnioskuję że każdy w wymienionych przez Ciebie gatunków ogarniesz i nada...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2017 - 10:22
Weź odpuść regiusa :)
Bierz boasa, np. którąś z odmian terytorialnych. Jak weźmiesz samca, to może być nawet mniejszy niż samica regiusa.
No i nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2017 - 11:50
Weź odpuść regiusa :)
Bierz boasa, np. którąś z odmian terytorialnych. Jak weźmiesz samca, to może być nawet mniejszy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2017 - 19:03
Cholerka, wielkie dzięki za pomoc :).
Naprawdę daliście mi nieco do myślenia, szczególnie z tymi boasami. Jest ich do wyboru do koloru i na pewno...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2017 - 23:07
Skoro podobają ci się Viridiski to może i Hortulanusy znajdą uznanie - według mnie piękniejsze i ciekawsze od Viridisów ale są gusta i guściki
Boa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 stycznia 2017 - 18:14
przypomnę że dużo ważniejszym parametrem jest odpowiednia temperatura niż wilgotność,którą na czas urlopu nie ma problemu zachować.
Zanim mnie ktokolwiek zlinczuje dodam że: po kilku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 stycznia 2017 - 11:08
A myślałeś o dwarfach dużych dusicieli ? Jeśli podobał Ci się Tygrys, albo Siatka, to może popatrz właśnie na dwarfy. Rosną dwa razy mniejsze od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 stycznia 2017 - 17:06
Nawet nie zdawałem sobie sprawy o ich istnieniu. O ile orientowałem się, że niektóre są mniejsze ze względu na miejsce pochodzenia, tak o dwarfach jeszcze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów