Witam. W środę została nadana paczka z modliszkami z exo-factory. Jest sobota. Modliszki wielkości l2. Najprawdopodobniej paczka leży na poczcie a sprzedawca ociąga się z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Pomocy ! Czy przeżyją ? x
zdrowie
Modliszki
Pomocy ! Co się stało z modliszką ?Demeter, 01 maj 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
POMOCY grammostola pulchripes nalot na odwłokupropasqn ![]() |
|
![]() |
|||
odmiany barwne
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
pls pomocy z modliszką. jak uzyskać białą sphodromantis viridis?slabyTerrarysta, 30 gru 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
warunki hodowli
Legwan zielony
Temperatura w terrarium - pomocy!przemo_szmaj, 17 gru 2024 |
|
![]() |
|||
Terrarystyka
pomocy gekon orzensiony dziura w podniebieniuKulas, 01 gru 2024 |
|
![]() |
Napisany 31 grudnia 2016 - 12:08
Napisany 31 grudnia 2016 - 12:14
facet robi sobie jaja .. męcze go o ten nr paczki. miał wysłać mi go dziś rano. zamaist tego zapytał mnie o login allegro. po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 grudnia 2016 - 12:18
U mnie pierwszy zakup u...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 grudnia 2016 - 12:28
Napisany 31 grudnia 2016 - 13:30
Co do Exo Factory mam mieszane uczucia. Ale z tego co jest napisane na jego stronie na allegro to wysyła tylko w poniedziałki i wtorki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 grudnia 2016 - 14:07
Paczka została nadana w środę. Przesyłka - priorytet polecony. Wczoraj wieczorem napisał mi że dziś rano wyśle mi nr paczki tym samym zasłaniając się tym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 grudnia 2016 - 16:22
@[member='Nepuk'], on już ma "reklamę". Niemal wszyscy modliszkarze go znają, ale nie ma dobrej sławy. O numer przesyłki nie masz co prosić - nie dostaniesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 grudnia 2016 - 20:16
@[member='Nepuk']
Dziwię się, że Poczta po nazwisku nie może znaleźć paczki. Już nie raz miałam podobną sytuację, że przesyłka została nadana i na podstawie dowodu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez luxperpetua07, 31 grudnia 2016 - 20:17.
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów