Cześć i czołem, mam takie zawirowanie, dokładnie chodzi o to, że domownicy jako jedyny powód przeciw mojemu zainteresowaniu podają kwestie zdrowotną. Dokładniej chodzi o to, że, hmm domownik ma "kaszel", z którego cały czas nie może wyjść, z tego powodu zapytał się lekarza rodzinnego, czy są przeciwwskazania do trzymania w domu takiego zwierzęcia jak wąż. Oczywiście lekarz rodzinny, powiedział, że oczywiście, bo wydziela pyłki, alergeny i inne duperele. Oczywiście osoba ta, uwierzyła we wszystko, a z tego co pamiętam, to gady nie wydzielają żadnych alergenów i tutaj pojawia się pytanie, na które proszę o odpowiedź, czy jest jakaś szansa, żeby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Kwestie zdrowotne związane z posiadaniem węży.
Napisany 05 grudnia 2016 - 22:45
Podobne tematy: Kwestie zdrowotne związane z posiadaniem węży. x
![]() |
Kupię
Karmówka dla węży WarszawaGość_BFLS_* , 30 gru 2024 |
|
![]()
|
||
tematy ogólne
Dusiciele
[SZUKAM] Pomieszczenie do hodowli wężydark122, 16 maj 2025 |
|
![]() |
|||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Parka węży tajwańskichRipMan, 03 lis 2023 |
|
![]() |
||
Aspekty prawne terrarystyki
czy istnieją przepisy prawne zabraniające trzymania ptaszników i węży w mieszkaniu ?Ama_Amazonka, 03 lip 2014 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Giełda Houten 16.02 - potrzebny transport wężyMarta_Ka, 28 sty 2025 |
|
![]() |
Napisany 05 grudnia 2016 - 23:00
Jeżeli już problem związany jest z terrarystyką to powodów szukałbym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Don_Vito, 05 grudnia 2016 - 23:04.
Napisany 05 grudnia 2016 - 23:07
No to, że z terrarium to wykluczam, bo to było...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 grudnia 2016 - 23:12
Jak dla mnie to komuś w domu nie podoba się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 grudnia 2016 - 23:16
No i właśnie o to mi chodziło, żeby to potwierdzić,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 grudnia 2016 - 23:47
Odchody węża mogą powodować różne dziwne rzeczy, od salmonelli po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 grudnia 2016 - 23:48
Nawet jak znajdziesz argumenty na obalenie tej tezy, to pewnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 grudnia 2016 - 01:30
Tak jak wyżej wspomniał adamkraka, najprawdopodobniej to jest tylko takie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 grudnia 2016 - 13:49
to u mnie bylo zupelnie z innej beczki.
ja: bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów