Witam. Moja agamka przeszła długą i ciężką chorobę. Ledwo ją weterynarz odratował, ale udało się. Z 0,63 dag waży już 2 dag (36 cm długość)....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 listopada 2016 - 19:39
Podobne tematy: Brak apetytu x
zdrowie
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Brak apetytu u węża oraz brązowa zmiana na skórzeitskarciaa, 15 lut 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
linienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Orzęsek, wylinka i brak apetytuJustaK_2024, 17 gru 2024 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Jaszczurki
Felsuma i brak apetytuGothFroggies, 04 wrz 2022 |
|
![]() |
|||
początkujący jaszczurki
Agamy - brodata i karłowata
Agama brodata wymioty ,antybiotyk ,brak apetytuBlackAngel29, 26 cze 2022 |
|
![]() |
|||
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Gekon orzęsiony nie ma apetytuFurax, 14 kwi 2022 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 26 listopada 2016 - 20:58
Mole woskowe ponoć pobudzają apetyt wiec spróbuj. :) Ale z tego co wiem, podaje się je w bardzo małych ilościach ponieważ agama przyzwyczai się do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 listopada 2016 - 21:34
Mole woskowe ponoć pobudzają apetyt wiec spróbuj. :) Ale z tego co wiem, podaje się je w bardzo małych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 listopada 2016 - 21:40
na olx widziałam sprzedaje ktoś ję.
Proszę masz link - https://www.olx.pl/oferta/mole-woskowe-barciak-wiekszy-slodycze-dla-gadow-25szt-CID103-IDcZwvX.html#6f585ccc6a
I jeżeli je kupisz to pamietaj - Przed...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 listopada 2016 - 21:49
na olx widziałam sprzedaje ktoś ję.
Proszę masz link - https://www.olx.pl/oferta/mole-woskowe-barciak-wiekszy-slodycze-dla-gadow-25szt-CID103-IDcZwvX.html#6f585ccc6a
I jeżeli je kupisz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 grudnia 2016 - 15:20
No niestety nie podziałało. Minęło kilka dni, lecz agamka ani na te larwy, świerszcze, drewnojady i karaczany patrzeć nie chce... Jakieś rady ktoś ma jeszcze?
Napisany 07 grudnia 2016 - 23:07
WItaminy i wapń podajesz na pewno? Może coś ją przy tym osłabieniu dopadło jakies robactowo zawieź kał do badania. Zrób jej ciepłą kapiel tak z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów