witam znajomy weterynarz 3 miesiące temu zadzwonił ze znalazł legwana zielonego i go przygarnąłem zaopiekowałem się nim jest już wszystko dobrze teraz mam wielkie pytanie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
znalazłem legwana zielonego
Napisany 01 listopada 2016 - 11:38
Podobne tematy: znalazłem legwana zielonego x
Zamienię
Zamienie Pytona królewskiego na jakieś jaszczurki najlepiej LegwanaxKsunix ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Zamienię gekona orzęsionego wraz z terrarium za młodego legwanasosinski, 03 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Zamienię gekona orzęsionego wraz z terrarium za młodego legwanasosinski, 03 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Kupię Legwana zielonego!!honzig121, 20 lut 2025 |
|
![]() |
|||
Oddam
oddam legwana zielonegoLUKIx, 22 cze 2024 |
|
![]() |
Napisany 05 listopada 2016 - 10:52
Prawnie rzecz biorąc powinieneś go oddać do placówki zajmującej się takimi zwierzętami np. ZOO. Z punktu prawnego NIE MOŻESZ go zarejestrować ponieważ nie masz na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez dark1s, 05 listopada 2016 - 10:53.
Napisany 11 listopada 2016 - 16:05
Kolego, jesteś tyle lat na tym forum, ze az dziwi mnie fakt, ze nie wiesz co zrobic w tej sytuacji. Zarejestrowac sie da. Tylko dobrze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 listopada 2016 - 19:39
w starostowie krakowski się nie da oni maja swoje prawo. mam protokół znaleziska od policji od weterynarza . i powiedzieli ze się nie da:( a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 listopada 2016 - 10:26
Zanim zglosiles znalezisko na policji, mogles spytać tutaj. Teraz też sa wyjscia z tej sytuacji wystarczy pomyslec i popytać.
Napisany 26 listopada 2016 - 11:04
w starostowie krakowski się nie da oni maja swoje prawo. mam protokół znaleziska od policji od weterynarza . i powiedzieli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 listopada 2016 - 16:21
nie zgłaszałem znaleziska na policji to policja znalazła zadzwoniła do znajomego weterynarza a on do mnie...
poszukam poszukam hodowce i postaram się dogadać z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów