Jak na razie wygląda na to że te ruchy głową występują tylko jak się trochę zestresuje np. gdy weźmie się ją na rękę, a tak to zachowuje się normalnie, no może jest trochę 'spokojniejsza' od drugiej agamy, ale taka była od początku, ostatnio jak wyjąłem ją z terra zaraz po przebudzeniu, tzn. włączeniu świateł itd. to zachowywała się normalnie a dopiero po chwili zaczęła machać głową, wapń i witaminy dostają normalnie, uvb też mają, ogórka nie jadły, na razie tylko świerszcze i karaczany
Napisany 06 października 2016 - 16:07
Podobne tematy: Agama trze głową o podłoże, zdycha? x
warunki hodowli
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Podłoże Aspen - ile wody daćMac2000, 07 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles ![]() |
|
![]() |
|||
terrarium - podłoże
Wystrój, roślinność
Podłoże kokosowe z actiongrunwald, 15 mar 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 06 października 2016 - 18:21
Napisany 06 października 2016 - 19:10
Raczej to nie jest drapanie o wylinkę, to takie skurcze,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 października 2016 - 09:43
Pytałam o ogórka, bo podejrzewałam zatrucie. Na wylinkę też mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2016 - 23:22
No i jak agama się ma?
Jak ostatnio od weta...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 października 2016 - 01:42
Wczoraj już prawie nic jej nie było,była tylko trochę 'osowiała',...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 listopada 2016 - 13:06
Moje agamy miały identyczne objawy przy Tężyczce hiperkalcemicznej, dostałam je...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów