@[member='dune']
Podales dobre punkty. Co z tym zrobi @[member='Tommy007'] to juz jego sprawa. Albo znajdzie dodatkowe fundusze, albo ograniczy project.
To plesnienie ( czarny grzyb)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 lipca 2016 - 17:16
@[member='dune']
Podales dobre punkty. Co z tym zrobi @[member='Tommy007'] to juz jego sprawa. Albo znajdzie dodatkowe fundusze, albo ograniczy project.
To plesnienie ( czarny grzyb)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Terra Raven samce, samice, maluchy, hurtyRaven, 07 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Dorosła samica Linotele fallax z terra19rafal48, 29 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Okazja testudo kleinmanni z terraKamiga, 09 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
Hyde Park
AllePodcast - Porozmawiajmy o świecie terrarysty - VANTIS TERRA - #5AlleTerra, 15 maj 2025 |
|
![]() |
|||
Dorosła samica Linotele fallax z terra19rafal48, 04 maj 2025 |
|
![]() |
Napisany 22 lipca 2016 - 09:47
To plesnienie ( czarny grzyb) moze byc powaznym problemem zdrowotnym dla ludzi. Izolacja scianki plyta taka jak w lazienkach plus...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lipca 2016 - 14:18
Do wilgotnych pomieszczeń zielone płyty.. Co do reszty się zgodzę, porządne przejrzenie sprawy z ekspertem od budownictwa powinno byc pierwszym krokiem.
Napisany 23 lipca 2016 - 11:36
No tak, na pewno producent (!!!!!) sprzeda mu szyby bez pośredników. Ludzie, w jakim świecie wy żyjecie. Hurtownie rzadko kiedy chcą sprzedawać detaliczne ilości a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 sierpnia 2016 - 13:11
A plexa przezroczysta? Zamiast szkła rzecz jasna. Taka propozycja moja :D
Napisany 14 sierpnia 2016 - 14:23
Napisany 23 września 2016 - 20:35
Witam bardzo!
Z nieśmiałością pewną, bo dotąd na Forum się nie udzielałem, ale uwag moich kilka.
Myślę, że mogę bo taki projekt...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów