Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

terrarium - pozostałe tematy

- - - - -  
terrarium pustynne 45x45x45

• Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
4 odpowiedzi na ten temat

#1 shortyuk

shortyuk
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3596 dni
  • Polska / Śląskie / Bytom

Napisany 24 maja 2016 - 12:07

Witam ostatnio na gumtree znalazłem terrarium z exo terry o wymiarach 45x45x45 cm. Było w dość niskiej cenie z kilkoma pierdołkami, które już wykorzystałem przy moim obecnym gekonie. 

Ogólnie plan jest taki żeby zrobić w nim ściankę i prawdopodobnie sprzedać je dalej albo jak wyjdzie za dobrze to zostanie ^^ 

Mam w głowie już jakiś plan ułożenia scianek, kamieni etc ale mam pytanie odnośnie tyłu styropianu. Otóż przy płycie meblowej tego nie widać ale jak bok jest przeszklony to pojawia się problem bo nie chce zeby ten styropian tak chamsko wyróżniał się z tyłu. Myślałem żeby pomalować ten tył styropianu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: terrarium pustynne 45x45x45     x

#2 TabsonLDZ

TabsonLDZ
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3420 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 03 czerwca 2016 - 16:31

Witaj, Ja niedawno budowałem terrarium od podstaw z płyt osb,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Radagast

Radagast

Czarodziej jaszczurczy

• Koordynator działów
  • Z nami od: 4119 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 06 czerwca 2016 - 09:18

Przy różnego rodzaju ściankach w szklanych terrariach stosuje się najczęściej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 shortyuk

shortyuk
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3596 dni
  • Polska / Śląskie / Bytom

Napisany 06 czerwca 2016 - 11:12

Hej dzieki za rady. Scianki ze styropianu mam dwie i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Radagast

Radagast

Czarodziej jaszczurczy

• Koordynator działów
  • Z nami od: 4119 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 06 czerwca 2016 - 11:56

Nie ma sprawy. Mi też odpadał za pierwszym razem, więc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.