Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

tematy ogólne

- - - - -  
Początki przed początkami z legwanem zielonym

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
46 odpowiedzi na ten temat

#11 MechanikCzasu

MechanikCzasu
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3438 dni
  • Polska / Warmińsko-mazurskie / Biskupiec

Napisany 06 maja 2016 - 13:36

Straszny jest ten jej język ! :P raczej tak średnio mi się podoba ze względu na taki wężowy wygląd, o ogólnie wole się was teraz popytać niż za pare miesięcy miał bym zadawać pytania w stylu" mój legwan/ agama mnie pokryzła podrapała i czy umre " albo że są agresywne.
więc aktualnie jak mówię wrócę do agamy ze względu na jej dosyć ciekawy jaszczurowaty wygląd i bliskie  ( tak mi się wydaje ) terrarium do legwana.
więc jeśli ktoś mi coś powie na co musze uważać przy zakupie agamy  i jaka jest jej cena.. Bo  z zeologicznego raczej soie odpuszczę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Początki przed początkami z legwanem zielonym     x

#12 fortitera

fortitera

Miniona moderator w działach legwan zielony, modliszki, gekony, kameleony, początkujący

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 3825 dni
  • Polska / Podlaskie / Augustów

Napisany 06 maja 2016 - 13:39

Agama i legwan to zupełnie dwa inne biotopy więc i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 Kowalpk97

Kowalpk97
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3470 dni
  • Polska / Łódzkie / Radomsko

Napisany 06 maja 2016 - 13:39

Zgadzam sie z faktem że agam jest już od groma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 fortitera

fortitera

Miniona moderator w działach legwan zielony, modliszki, gekony, kameleony, początkujący

• Moderator.nieaktywny

Napisany 06 maja 2016 - 13:42

@Kowalpk97 kto co lubi :) Dla mnie Tilikwie są urocze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 Kowalpk97

Kowalpk97
  • Terrarysta

Napisany 06 maja 2016 - 13:47

@fortitera ja też mam już plany ale póki nie wyprowadzę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#16 MechanikCzasu

MechanikCzasu
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3438 dni
  • Polska / Warmińsko-mazurskie / Biskupiec

Napisany 07 maja 2016 - 22:31

Ta agama błotna dosyć ciekawy wygląd i zielony ! :P...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#17 Kowalpk97

Kowalpk97
  • Terrarysta

Napisany 07 maja 2016 - 22:33

Jeśli nie wiesz czy masz czas i czy stać Cię...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#18 grzesiek2610

grzesiek2610
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4835 dni
  • Polska / Małopolskie / Oświęcim

Napisany 08 maja 2016 - 14:23

Chciałem tylko dodać,że ja zaczynałem właśnie od legwana,to mój pierwszy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#19 fortitera

fortitera

• Moderator.nieaktywny

Napisany 08 maja 2016 - 14:41

@grzesiek2610 bo legwan nie jest gadem, od którego powinno się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#20 grzesiek2610

grzesiek2610
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4835 dni
  • Polska / Małopolskie / Oświęcim

Napisany 08 maja 2016 - 14:48

@fortitera Dlatego napisałem,że nie namawiam autora na kupno chciałem tylko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.