Edytowany przez Agroo, 22 sierpnia 2016 - 21:37.

35 odpowiedzi na ten temat

Napisany 22 sierpnia 2016 - 21:21
						No nikt nie odpowiada to bylo do przewidzenia :) grzyby zostawiłem a na chwile obecna wygląda tak. Zrezygnowalem z jakich kolwiek roślin. Z flory jedynke jest kilka gatunków mchów i grzybów ;D niestety jeszcze nie ma wody i wodospad nie chodzi ponieważ tamta pompka sie spalila nie wiem jakim cudem i musze dokupić drugą. Wtedy dojdzie jeszcze jakas roślinność wodna wystajaca ponad tafle... I co dalej zobaczymy.. Nie pasuje mi tam ta kryjowka ktora jest w rogu, zajmuje dużo miejsca ale jesli dalej gekon z niej będzie korzystal to ja zostawie. Zastanawiam się jeszcze jak umieścić miske z żarciem bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się  :) 

Podobne tematy: Tropikalne 40x50x60 x
| Archiwum ogłoszeń Terrarium Tropikalne 30x30x40 z wodospademgrunwald, 11 kwi 2025 | 
 |   | |||
| Archiwum ogłoszeń Terrarium tropikalne 120x80x150Buraczek05, 06 gru 2024 | 
 |   | |||
| Archiwum ogłoszeń uzywane terrarium tropikalne robione na zamowienie 2500warenbach, 30 lis 2024 | 
 |   | |||
| Archiwum ogłoszeń NOWE Terrarium tropikalne / paludarium EXO TERRA 45x45x45 cmCintol, 11 lut 2024 | 
 |   | |||
| terrarium - ogrzewanie

Budowa, osprzęt DUŻE TROPIKALNE TERRARIUM DLA AGAMY BŁOTNEJBrettowy, 09 lut 2024 | 
 |   |   | 

2

2

Napisany 22 sierpnia 2016 - 21:37
zrób zdjęcia bez flasha bo nic nie widać. grzyby nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 22 sierpnia 2016 - 21:43
						Nie właśnie ta pompka działa w 1,5cm wodzie :/ a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się  :) 

Napisany 24 sierpnia 2016 - 19:36
						No nic z tego nie będzie ;p jak wlacze same...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się  :) 

Napisany 05 października 2016 - 17:45
						Dla wszystkich dodam, ze jak pojawia wam die podobne grzyby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się  :) 

0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów