Witam.
Mam taki mały problem z moim gekonem mianowicie po włożeniu pojemnika z wermikulitem zmienia on miejsce swojego oddawania potrzeb fizjologicznych z kawałka ręcznika...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 kwietnia 2016 - 07:35
Witam.
Mam taki mały problem z moim gekonem mianowicie po włożeniu pojemnika z wermikulitem zmienia on miejsce swojego oddawania potrzeb fizjologicznych z kawałka ręcznika...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
zdrowie
Początkujący hodowcy węży
Wodnista kupka regiusatrakowiec, 22 lip 2021 |
|
![]() |
![]() |
||
zachowania
Jeże
zielona kupka i ospałośćPlasek, 09 lut 2017 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Agamy - brodata i karłowata
Kupka z wodąklakier1990, 16 sty 2017 |
|
![]() |
![]() |
||
zachowania
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Kupka w wermikulicieKosowsky1990, 07 sty 2016 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 21 kwietnia 2016 - 09:23
hmm, pojemnik w inne miejsce?
wredny gad, akurat robi tam gdzie mokro...
na pocieszenie, moj uwielbia narobic w prowadnice od szyb. i potem to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 kwietnia 2016 - 09:27
Pojemnik był już w kilku miejscach :P. Tylko zastanawia mnie czemu jak wyciągnę pojemnik to "oddaje się przyjemności" w standardowym miejscu. Co najgorsze z pojemnika...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 kwietnia 2016 - 10:18
Spryskuje po kilka razy dziennie ale właśnie w tym problem ze kupiłem elektroniczną stację pogodowa z sondą i nie ma w niej higrometru... więc nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 kwietnia 2016 - 11:43
Myślisz że to będzie od wilgotności zależało gdzie chce zrobić kupkę??
Napisany 21 kwietnia 2016 - 12:09
tak strzelam, ze jesli cos go ciagnie do kupkania w mokrym, to moze ma jakis powod.
Czy gekon pije, np. z baseniku?
czy karmowka jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 kwietnia 2016 - 12:33
Wodę w miseczce ma ale nigdy nie zauważyłem żeby z niej pił.
Nie mam pojęcia w jaki inny sposób podać wodę chociaż wody codziennie jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów