Witam, wiem, że temat wałkowany setki razy jednak nie znalazłem odpowiedzi na to co mnie nurtuje. Mianowicie czy ktoś może próbował robić wylewkę w terrarium...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 kwietnia 2016 - 19:32
Podobne tematy: gres, wylewka na kabel grzewczy x
terrarium - ogrzewanie
Budowa, osprzęt
Krótki kabelJędrek ![]() |
|
![]() |
|||
terrarium - ogrzewanie
Budowa, osprzęt
Panel grzewczy\ ceramiczny emiter ciepła - duże terrariumarek_sysunia, 22 lis 2024 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium szklane 100x40x50 z tłem z korka + kabel grzewczy + termostat + kryjówkasponex, 07 paź 2024 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jak zabezpieczyć kabel grzewczyJaniu, 20 cze 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium - ogrzewanie
Budowa, osprzęt
Kabel grzewczy...Janiu, 03 kwi 2024 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 16 kwietnia 2016 - 18:44
Wylewka na kabel jest stosowana bardzo często. W budownictwie mieszkaniowym. Zalety: równomiernie rozprowadzone ciepło, kabel chroniony przed uszkodzeniem mechanicznym, zalaniem itp. Wady: Sprawa jednorazowa, kabel...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 kwietnia 2016 - 08:00
Mam ogrzewanie podłogowe w terrarium i sprawdza się bardzo dobrze. Żona się wścieka, że zwierzak ma a my w mieszkaniu nie mamy ;)
warstwy:
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 kwietnia 2016 - 09:34
Ja w dużym terrarium, nieopodal lampy grzewczej, żeby imitować rozgrzany przy lampie piasek, zastosowałem płytkę podłogową o wymiarach 60x31 na kabel grzewczy 25W. Płytka ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Radagast, 18 kwietnia 2016 - 09:35.
Napisany 18 kwietnia 2016 - 10:00
@[member='Radagast'] niestety w czasie prac nad tera miałem taki natłok życia i roboty, że nie myślałem nad dokumentacją. Niby to chwila czasu, ale trzeba to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez dark1s, 18 kwietnia 2016 - 10:00.
Napisany 18 kwietnia 2016 - 10:35
Ad.6. Czy ja dobrze rozumiem, że kładziesz czujkę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 kwietnia 2016 - 11:18
U la la... spore, to na jakąś małpkę?
hehe ... legwan zielony, docelowo dojedzie drugi teraz jest tylko jeden.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 kwietnia 2016 - 13:00
A co do czujki, to chyba nie powinna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów