proszę, przeczytaj jeszcze raz mój wpis zanim zaczniesz mnie obrażać od pustych tępaków, nie broniłem jej tylko napisałem że musimy się z tym pogodzić, tak czuję się urażony bo nazywanie mnie tępakiem przez brak zrozumienia mojego tekstu jest zwyczajnie głupie, przeczytaj to kilka razy jeśli jeszcze nie rozumiesz że w tym poście nie bronie tego dziecka od myszek tylko je potępiam, ale nie Twoim sposobem "pusty tępak" tylko tłumacząc iż takie jest życie i tak będzie choćby 99 % społeczeństwa było wege to i tak ten 1 % jest zbyt dużą ilością ludzi by wszyscy byli wege, jeśli jeszcze nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 września 2016 - 20:09
Przecież ja Cię ani razu nie nazwałam tępakiem. Gdzie Ty...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 września 2016 - 20:14
Wysłałam priva, może teraz się zrozumiemy bo chyba źle to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Saphira123, 16 września 2016 - 20:20.
Napisany 16 września 2016 - 20:23
Od razu zaznaczam, iż nieporozumienie wyniknęło z niedowidzenia przecinka (na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 września 2016 - 20:39
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 września 2016 - 20:41
Ale była spina [emoji14]
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 września 2016 - 21:23
Nie zawsze czlowiek jest wyrozumiały,ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 września 2016 - 21:29
Genialne odpowiedzi, śmiałam się do rozpuku.
Nic ich bardziej nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 września 2016 - 21:33
W taakich sytuacjach naepiej zachować zimną krew i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów