Witam ! Chciałbym abyście pomogli mi wybrać jaszczurkę. Kiedyś rozważałem kupno agamy brodatej lub gekona lamparciego lecz teraz już nie są dość oklepane. Jaszczurki nie chce kupować teraz, chciałbym się do tego dobrze przygotować ( już czytam ok. od miesiąca)dlatego najpewniej zakupię ją w okresie wakacji.Myślałem o kameleonie lamparcim, jemeńskim, legwanem obrożnym może biczogon ozdobny. Chciałbym żeby jaszczurka była aktywna w dzień.Nie był to jakiś dzikus, chciałbym czasem ją wyjąć , tak wiem to nie jest to zwierze do zabawy, do tego mam psa i kota :). Chciałbym żeby ta jaszczurka była ciekawa w obserwacji , ruchliwa nie tak jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 marca 2016 - 19:12
Podobne tematy: Ciekawe jaszczurki x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Ciekawe dorosłe samceSzybki_lukasz, 16 wrz 2025 |
|
|
|||
Zamienię
Boa imperator na jaszczurkimamba, 14 wrz 2025 |
|
|
|||
wybór zwierzęcia
Jaszczurki
Jaszczurki jedzące papki, inne niż płaczki i gekony Nowej KaledoniiJ4y, 26 mar 2025 |
|
|
|||
Zamienię
Zamienie Pytona królewskiego na jakieś jaszczurki najlepiej LegwanaxKsunix |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Jaszczurki na sprzedaż!!lakapciul, 16 lip 2025 |
|
|
Napisany 22 marca 2016 - 19:57
Jakie max. wymiary terrarium Ci odpowiadają? Jaki typ Cię interesuje?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 marca 2016 - 20:28
Max terrarium hymm nie mam ograniczeń mam dwa wolne pokoje....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 marca 2016 - 21:01
A jeśli chodzi o warana kolczastoogonowego to wydaje się dość...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 marca 2016 - 22:28
Napisany 22 marca 2016 - 22:55
Bazyliszek średnio mi się podoba ; / ogólnie zielone jaszczurki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 marca 2016 - 14:02
Edytowany przez Radagast, 23 marca 2016 - 14:06.
Napisany 23 marca 2016 - 14:11
Okey postaram się zawęzić kryteria. Jaszczurka ma być dzienna ,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 marca 2016 - 14:39
Wszystkożernych gatunków jest bardzo mało. Głównie felsumy i niektóre inne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany