Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem płaczków od dwóch miesięcy. Jeden z zamówionych płaczków przyszedł mi bez połowy ogona, rana się ładnie zagoiła lecz od tego czasu w ogóle nie widać żeby odrastał czy cokolwiek się z nim działo. Zastanawia mnie czy może to mieć jakiś wpływ na jaszczurkę i czy jest możliwość że ogon w ogóle nie odrośnie? Jaszczurka poluje i odżywia się normalnie lecz jest odrobinę mniejsza od współlokatorki z ogonem i ma problemy z wylinką, od czasu do czasu muszę jej pomóc zdjąć.
Podobne tematy: Nie odrastający ogon x
zdrowie
Jaszczurki
Felsuma grandis - odrastajacy ogonMethiovit, 22 cze 2018 |
|
|
|||
![]() |
terrarium - pozostałe tematy
Legwan zielony
Odrastający ogon i nowy azylchaos_zielona, 22 lut 2013 |
|
|
|
|
![]() |
Jaszczurki
Agama Błotna - samiec odgryza samicy odrastający ogon.Jan, 18 lis 2007 |
|
|
||
![]() |
Legwan zielony
odrastający ogonYaco, 19 gru 2006 |
|
|
|
Napisany 21 marca 2016 - 01:10
Ogon nie odrasta, albowiem twoj gekkon nie przybiera na masie....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez MikeB, 21 marca 2016 - 01:11.
Napisany 21 marca 2016 - 22:28
Z kupą jeszcze nie byłem u weta. Jedzonka mają pod...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 marca 2016 - 23:10
Na fotografiach widać różnice między osobnikami. Obydwa zakupione w tym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 marca 2016 - 17:35
Kupiłeś je w tym samym czasie, ale skąd masz pewność,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 marca 2016 - 21:45
Nie mam pewności czy w tym samym wieku ale jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 marca 2016 - 00:19
Najpierw rozdziel gekkony. zostaw mniejszego w tym terra jakie masz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 marca 2016 - 14:52
Nie będzie problemu gdy będą same w terra? Niby jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 marca 2016 - 07:53
Młody osobnik w małym terrarium da radę sam. To docelowe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 marca 2016 - 21:10
Nie będę raczej dokupować, chce stadko stworzyć z młodych które...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany