W październiku zakupiłem samice Pytona Królewskiego. Gość powiedział, że jest z czerwca 2014 roku. Karmie ją jedną, dużą (ok 7-10cm) myszką raz na 8-9...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Podobne tematy: Rozmiar Regiusa x
![]() |
Oddam
Oddam regiusasiniak, 19 lis 2024 |
|
![]() |
||
zachowania
Początkujący hodowcy węży
Przyzwyczajanie Regiusa do dwóch osóbVojo, 23 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Akcesoria po Heterodonie - chętnie wymienię na jakąś kryjówkę dla RegiusaVojo, 17 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Transport
houten show 1 czerwca, szukam transportu dla regiusaszablozembnyalig, 29 mar 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Sprzedam regiusa butter yellow bellyAlekszw21, 21 sty 2025 |
|
![]() |
Napisany 08 marca 2016 - 22:19
Też się nad tym zastanawiam... w papierach jest, że 2014... nie wiem czy gość mnie nie oszukał czy się pomylił... mieli sporo tych pytonów, więc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 marca 2016 - 08:40
250g na samice prawie dwuletniego regiusa to niemożliwe, tym bardziej, że piszesz, że konsumuje myszki regularnie. Spokojnie możesz jej podawać dwie albo małego szczurka 50g.
Napisany 09 marca 2016 - 15:50
papiery stare a pyton młodszy po prostu dostałeś papiery z poprzedniego klucia tak to wygląda a tak przy okazji dawaj co 4 no może 5...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez T1000, 09 marca 2016 - 15:51.
Napisany 09 marca 2016 - 16:06
Takim karmieniem krzywdy nie zrobi. Wąż będzie rósł, ale ciut wolniej. Nie będzie zgłodzony. Nie każdy musi karmić pod kątem szybszego wzrostu.
Jedynie bym sugerował...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Jedynie bym sugerował...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów