Witam ;) Zamówiłem z zaufanego sklepu internetowego młodego Regiusa. Paczka ma zostać wysłana jutro pocztą polską, z opcją odbioru w placówce(wiadomo, żeby wąż nie musiał jeździć z listonoszem) Mam lekkie obawy co do tego, czy Regius przeżyje warunki jakie panują na zewnątrz (około 5 stopni) Sprzedawca zobowiązał się do zastosowania większej ilości heat packów(może 2, może 3, nie wiem dokładnie) Ale czy to wystarczy? Jakie jest niebezpieczeństwo przeziębienia węża? Czy styrobox z większą ilością heat packów da radę?

Wysyłka Regiusa w obecnych warunkach pogodowych

Napisany 01 marca 2016 - 22:53
Podobne tematy: Wysyłka Regiusa w obecnych warunkach pogodowych x
| terrarium

Węże terrarium dla pytona regiusa, pojawienie się pleśni!Ripper, 15 paź 2025 | 
 |   |   | ||
| Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki Giełda Włocławek 11,12 10 oraz Wysyłkapanblady, 10 paź 2025 | 
 |   | |||
| Sprzedam owady, wije, mięczaki, skorupiaki (nie karmowe) Troche Isopody różne gatunki Zapraszam wysyłka zimowa !SpidersPassion, 05 paź 2025 | 
 |   | |||
| Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki Samice / samce / parki - Toruń lub wysyłkamateusz_97, 26 wrz 2025 | 
 |   | |||
| Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki Giełda Olsztyn 21.09 oraz wysyłkapanblady, 17 wrz 2025 | 
 |   | 

Napisany 01 marca 2016 - 23:07
Jeden heat pack wystarczy + styrobox, heatpack 48h. Nie łatwiej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 01 marca 2016 - 23:12
No właśnie problem w tym, że w okolicy hodowców brak....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 01 marca 2016 - 23:35
Przy zastosowaniu styroboxa jeden wystarczy, poczytaj sobie do jakiej temperatury...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 02 marca 2016 - 09:10

Napisany 02 marca 2016 - 18:52
Ja wysyłam co tydzień i gady dochodzą.Styroboxy robie sam,heat packi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 03 marca 2016 - 21:17

Napisany 04 marca 2016 - 17:37
PKP to bezpieczna i pewna opcja. Korzystałem wielokrotnie i jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 11 marca 2016 - 16:54
Sprawa wygląda tak, że wężyk mimo spędzenia około 42 godzin...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów